Stavanger-bandet Sassy Kraimspri er bekreftet til Mablis!

Stavanger-bandet Sassy Kraimspri er bekreftet til Mablis!

with Ingen kommentarer

I helgen var vi, sammen med store deler av musikkfestivalene fra Vestlandet, samlet på showcasefestivalen 100 dagar på Stord. I den forbindelse velger alle arrangørene som deltar en av artistene som de vil gi et ekstra løft – også kalt Vestlandssatsningen. I år var det Sassy Kraimspri som ble valgt ut, og det betyr at vi får besøk av Stavanger-bandet på Mablis i sommer. Det blir så rått det!

Sassy Kraimspri har sin base i Stavanger, men har medlemmer fra både Norge, USA og Australia. De har opparbeidet seg et solid rykte som et eksplosivt og tight liveband som har turnert det meste av Norge i tillegg til bl.a USA, England og Kina. De har per dags dato selvutgitt fullengderen Dirty White Lies (2008), The Pussy Magnet EP (2011) og Cockfight I, II og III (2014/15) til godord fra presse og radio i både inn- og utland.

Musikken beskrives som melodiøs, riffbassert rock, med elementer fra 90-tallets stoner rock og riot grrrl bevegelsene. Smarte tekster og interessante vri på sjangersammensettinger gjør at Sassy Kraimspri står i sin egen, spennende musikalske bås. Med fokus på publikumskontakt og in your face-sceneopptredner er de en unikt tilskudd på konsertscener verden over.

Bandet jobber for tiden med neste plate, og har singel-release klar til våren 2017. Akkurat i tide til Mablis altså!