Arena

Kart over området

Om du ikke er lommekjent på Våland så er det lurt å orientere seg litt på forhånd. Kommer du fra busstasjonen, jernbanestasjonen eller sentrum er det enklest å gå eller sykle opp Furras gate. Sykkelparkering finner du på toppen av Furras gate, og der finner du også billettsalg og mulighet til å bytte billett til festivalarmbånd. Når siste konsert er over for kvelden blir det utgang ned Vålandsveien.

Mat og drikke for festivalarenaen

Mat og drikke

Mablisfestivalen skal være en festival som har et tilbud av høy kvalitet for alle sanser. Vi ønsker å tilby vårt publikum et bredt spekter av mat og drikke fra lokale aktører.

pop up store fra fretex

Pop-up Store – Fretex Breigata

Second hand-klær handler om å være miljøbevisst, være snill med lommeboken og lage sin egen unike stil. Vi i Mablis er veldig glad for å annonsere at Fretex Breigata skal være tilstede på årets festival med pop-up butikk! De lover kofter, kjoler, silkeskjerf, støvler, kimono, pledd og rumpetasker. «Egentlig alt man skulle trenge til å være varm, tørr og kul på festival».

Lounge fra Tou Scene

Tou Lounge

Tou Scene er stolt samarbeidspartner av Mablis, og har vært med festivalen siden oppstarten. I år rigger de til sin egen Tou-lounge med møbler fra ulike tiår, her kan du kan ta deg en sit-back mellom slagene. Vi har en lang rekke DJ’s som spiller funk, soul, hiphop, elektro, pop, ja egentlig hele registeret!

Ingrid Bergtun skal sy for Mablis

Mablis Sosent

Mablis Sosent ble i år satt i gang av Mablisfestivalen som et integreringsprosjekt for ungdom. Som en del av prosjektet, arrangeres det sy-kvelder i samarbeid med Rødekors Ung og K46, hvor Sølvberget stiller med deres Makers Space og Ingrid Bergtun holder gratis sykurs med eget design. Også med på laget, donerer Fretex stoff og tekstil. Dette har resultert i noen fantastisk fine håndlagete handlenett og scrunchies, som virkelig er laget med sjel og mening.  De er selvfølgelig og finne på Mablisfestivalen  i merchboden, hvor inntekten utelukkende går til å underbygge prosjektets videreutvikling.