Australske Xavier Rudd til Mablis 2017!

Australske Xavier Rudd til Mablis 2017!

with Ingen kommentarer

Vi synes det er utrolig gøy å kunne annonsere vår første internasjonale artist – dette har vi jobbet lenge med å få i boks! Australske Xavier Rudd er en av Australias beste og mest kritikerroste musikere, og nylig ble den utsolgte konserten på Parkteateret i Oslo flyttet til en ny venue på grunn av stor etterspørsel. I skrivende stund nærmer hans største hit ‘»Follow the Sun» seg 35 millioner avspillinger på Spotify.

Xavier Rudd har alltid hatt en helt spesiell evne til å treffe sitt publikum midt i hjerterota. Hans uanstrengte sammenveving av ulike sjangre – fra reggae med en dæsj av blues, til låter som bringer tankene mot fjerne stammekulturer, har gitt australieren Rudd en solid karriere med fans fra alle verdenshjørner. Et budskap om samhold, aksept og solidaritet har gjort han til en av Australias største artister, aktivister og spirituelle personer.

Med sine åtte studioalbum har Xavier Rudd høstet flere nominasjoner, og har solgt til både gull og platina. Hans syvende album, «Spirit Bird», ble hans store gjennombrudd som soloartist, med høydepunkter som «Follow The Sun», som på delikat vis fanger de aller vakreste elementene av hans stemme, musikk og spiritualitet. I 2015 formet han United Nations, et band bestående av musikere fra hele verden, i forbindelse med utgivelsen av hans åttende album: «Nanna». En av hans store inspirasjonskilder er mangfoldet av ulike kulturer han har støtt på mens han har vært på reisefot, og med et tydelig budskap om globalt samhold ble dette albumet nok en milepæl i hans karriere. 2017 blir et spennende år for Rudd, med utgivelse av livealbumet fra turneen som tok Europa med storm i 2016, og en opptreden på Mablis du sent vil glemme altså!