Bergensrapperen Myra til Mablis 2017

Bergensrapperen Myra til Mablis 2017

with Ingen kommentarer

Det er ikke så veldig lenge siden 21 år gamle Myra slapp sin første singel, «Hold An», og siden har hun vært på alles lepper. ”Plutseleg var ho berre her, og høyrest ut som om ho har rappa i ti år,” skrev Runar Gudnason i Dagbladet, og kalte henne det største talentet i norsk rap på mange år.

Myra fikk bergensmusikken inn med morsmelken, og det er også dette låta handler om: hennes kjærlighet til byen, og sin bittersøte sorg over å ha forlatt den til fordel for hovedstaden.

Da «Hold An» ble sluppet var hun åpen om at Lars Vaular var en av hennes største inspirasjonskilder. Tilfeldigvis hadde Vaular ventet på noen som henne, og nylig slapp de den deilige, seige låten «Ventet På Deg» til god mottakelse.

Singeldebuten «Hold an» sørget egenhendig for at Myra ble booket til by:Larm. Etter konserten hennes på John Dee skriver Mathias Rødahl i Dagbladet at Myra er «En etterlengtet milepæl i norsk rap det er stor grunn til å glede seg over.» og skriver videre at hun er et vendepunkt i norsk rapmusikk.

Det er ingen tvil om at vi vil høre mye fra Myra fremover, og vi venter i spenning på albumet som er lovet oss i løpet av første halvdel av 2017. Det lover godt for når Myra skal stå på scenen på Mablis i sommer.