Cezinando, Beachheads og Halie til Mablis

Cezinando, Beachheads og Halie til Mablis

with Ingen kommentarer

Hip-hop-favoritten Cezinando er første artist på Mablis 2018-plakaten, sammen med rockekvartetten Beachheads og den særdeles talentfulle Halie.

– Dette blir så bra! Vi er vanvittig fornøyde med å slippe denne trioen som de første artistene til Mablis 2018, sier festivalsjef Eirin H. Sandstad.

Med det kan publikum allerede nå se fram til tre helt ulike konsertopplevelser – når de tre artistene entrer scenen etter tur i Vålandsskogen til sommeren.

– At vi annonserer tre så bra navn med så ulike, og unike, kvaliteter, er helt i Mablis’ ånd – vi har noe for alle og enhver, og vi gleder oss sykt mye til alle tre skal underholde, trollbinde og lage fantastisk stemning på hver sine særegne måter, sier Sandstad.

Unike Cezinando

Det blir andre gang Cezinando gjester Mablis. Siden han sist stod på scenen i Vålandsskogen i 2016, har karrieren skutt i været for 22-åringen, og han har tatt Musikk-Norge med storm med sine eksplosive liveshow og unike stil. Med seg i sekken har han blant annet prisen for Årets nykommer på P3 Gull og Årets tekstforfatter under Spellemannsprisen, begge i 2016.

Les mer om Cezinando her.

Albumaktuelle Beachheads

Beachheads er Mablis-nykommere, og bandet ble satt ut i livet etter en langvarig, felles drøm delt av Kvelertak-medlemmene Vidar og Marvin. I 2015 spilte de sin første live-opptreden på By:Larm, hvor de mottok utrolig bra respons med b.la singelen Get Away. I år er de aktuelle med deres nye album Beachheads, som formidler en sterk
følelse av euforisk samhold, kraften å stole på en selv og å følge hjertet.

Les mer om Blackheads her.

Fremadstormende Halie

Halie er et eksepsjonelt musikalsk talent fra Bergen, og hun har allerede har rukket å imponerte stort i musikkverdenen. Bergens Tidende hadde følgende å si om hennes første konsert, som hun holdt under Vill Vill Vest 2017: «BTs anmelder har sett tusenvis av konserter, men har aldri sett en mer overbevisende debut! Hun kom, hun sang og hun vant.»

Les mer om Halie her.

Gi Mablis-billetter i julegave – nå får du et eksklusivt juletilbud

Fram til jul kan du kjøpe festivalpass + en Mablis-t-skjorte, med design av Anette Moi, til 995 kr. Den perfekte julegave, tør vi påstå!

Du kan kjøpe julepakkene i Stavanger Sentrums lokaler eller på nett. Kjøper du billetten hos Stavanger Sentrum, får du fysiske billetter og t-skjorten over disken, fint pakket inn i en julepakke. Kjøper du Mablis-julepakken på nett, mottar du t-skjorten i posten og festivalpasset elektronisk, slik at du selv kan printe det ut og pakke det inn sammen med t-skjorten.