Den metalliske pønktrioen NAG skal servere råskap på Mablis!

Den metalliske pønktrioen NAG skal servere råskap på Mablis!

with Ingen kommentarer

Lokale NAG er nokså blodferske, men fikk raskt fotfeste i den harde musikkscenen. Denne metalliske pønktrioen serverer oss mørk, primitiv råskap fra første til siste akkord, nå også på Mablis 2017.

NAG er en herlig fusjon av crustpunk, hardcore og mannevond metal, og allerede etter første konsert våren 2016 landet det beinharde lydbildet dem en kontrakt med plateselskapet Fysisk Format. Høydepunktene kom trillende som perler på en snor, og kort tid etter ble det selvtitulerte debutalbumet sluppet. Lovordene har ikke latt vente på seg, og både CVLT Nation, MetalSucks og Invisible Oranges har gitt dem hederlig presseomtale. Her hjemme har både Aftenposten, iTromsø og GAFFA rullet en femmer på terningen, og nylig ble de også nominert til Spellemannsprisen i metalsjangeren.

– Ein kan jo seia mykje om Spellemannsprisen, og som gamle pønks er me vel til ein viss grad programmerte til å gjera nettopp det. I det minste insinuera at me ikkje bryr oss noko særleg. Men for ein gongs skuld: føkk det – det er jo jævlig stas! 

Men de holder beina plantet på jorda på tross av suksessen, og har hverken gått til innkjøp av 20 pedaler til instrumentene sine eller meldt seg på growle-kurs. NAG skal være blottet for krimskrams. Det er ikke «atmosfærisk», det er ikke «post-noe som helst». NAG gir oss det vi vil ha: det er brutalt, aggressivt og tidløst, og det lokker frem svetteperlene på panna.