Det nye, norske stjerneskuddet Amanda Delara bekreftet til Mablis 2017

Det nye, norske stjerneskuddet Amanda Delara bekreftet til Mablis 2017

with Ingen kommentarer

2017 kan fort bli Amanda Delara sitt år. Hun ble raskt en snakkis i høst med debutsingelen «Paper Paper», som umiddelbart ble A-listet på P3. Den mørke låta fikk kjapt oppmerksomhet også internasjonalt da den toppet Spotify Viral-lister verden over. Nå er hun klar for Mablis.

Amanda Delara fra Nes er en av de mest spennende artistene som kom til overflaten i fjor. Hun begynte å spille piano da hun var ei lita jente, og som ung tenåring bestemte hun seg for å skrive sin egen musikk. Selv om hun ikke har tatt noen formell musikkutdannelse vokste hun opp i et hjem fylt med flere klassiske instrumenter, så hun lærte seg selv å spille piano og fiolin.

Det tidligere teamet bak Nico & Vinz fikk øynene opp for Amanda gjennom tidlige coverlåter og musikk lastet opp på sosiale medier, som resulterte i at hun fikk kontrakt med deres eget indie label GR:OW Records. Disse lanserte også hennes første singel «Paper Paper», som raskt ble A-listet på P3 og som nådde topp 30 på Hype Machine, og var #1 på deres Twitter-liste. Med over 1 million streams klatret Amanda til topp 20 på Spotify Viral både i USA og globalt.

Sommeren 2016 ble hun plukket opp av artistprogrammet Red Bull Sound Select, som resulterte i et utsolgt Parkteatret i Oslo, hvor hun blant annet delte scene med britiske Dua Lipa. Amanda har tidligere vært på turné med Nico & Vinz som special guest, så forventningene er skyhøye til dette unge talentet.

Med Mablis og en rekke andre festivaler både her hjemme og i utlandet på plakaten, er vi sikre på at 2017 blir Amanda Delaras år!