Det nye norske stjerneskuddet Sigrid kommer til Mablis!

Det nye norske stjerneskuddet Sigrid kommer til Mablis!

with Ingen kommentarer

18 år gamle Sigrid Raabe fra Ålesund har de siste ukene opplevd en sinnsyk suksess med sin siste singel ‘Don’t Kill My Vibe’ og nå er hun klar for å innta Ajax-scenen på Mablis lørdag 10. juni.

Allerede da hun var 16 år gammel ble Sigrid signert til Petroleum og hennes første singel «Known You Forever» gikk rett inn på P3s spillelister. I stedet for å kjøre på videre bestemte Sigrid seg for å ta en pause for å ferdigstille videregående. Derfra flyttet Sigrid til Bergen, og inngikk et samarbeid med MADE Music. Siden den gang har hun inntatt studioene i både London, Berlin og Bergen, og har også landet en staselig platekontrakt i UK med Island Records.

Nylig satte hun fyr på internett da debutsingelen ble lansert 10. februar. På to uker har låten fått over 2,8 millioner streams på Spotify! BBC Radio 1 som ukentlig har ti millioner lyttere plukket ut «Don’t Kill My Vibe» til å være «the hottest record in the world» akkurat nå, og den gikk rett inn på P3 sin A-liste samtidig som den også ble Ukas Låt på samme radiostasjon. Den britiske musikkavisen NME mente at Sigrid stjal showet fra Kary Perry som slapp sin comeback-låt samme uke, og det britiske trendmagasinet i-D sammenlignet Sigrid med blant andre Adele. Til våren kommer det en EP, og vi er spente på hva fremtiden bringer.. Sigrid hadde egentlig ikke planer om å bli musiker, men herregud så glade vi er for at hun valgte den veien. Konserten på Mablis kommer til å bli en for bøkene – vi bare vet det.