Dette trenger du å vite før Mablis 2017 går av stabelen!

Dette trenger du å vite før Mablis 2017 går av stabelen!

with Ingen kommentarer

Enten du er en trofast festivalgåer, eller skal på festival for første gang, så har vi har samlet sammen noen festivaltips til deg – slik at du får mest mulig ut av Mablis.

Bytt billetten din til armbånd i byen før festival
På onsdag og torsdag kommer det til å bli mulig å bytte billetten din til festivalarmbånd. På den måten kommer du deg raskere inn på festivalområdet når du ankommer Vålandskogen. Stikk innom oss i Stavanger Sentrum sine lokaler i Søregata 30. Vi holder åpent fra 10.00 – 19.00 begge dager.

Kjøp billett hos Stavanger Sentrum
Det er mulig å kjøpe billetter til Mablis hos Stavanger Sentrum i Søregata 30 ut torsdag 8. juni.

Last ned Vipps på mobilen
Med Vipps på mobilen kan du kjøpe mat og drikke kjapt og enkelt. Last ned fra Google Play eller App Store, så får du mer tid til å nyte festivalen! Nå kan du også bestille og betale før du kommer til kassa med VippsGo.

Få oversikt
Om du ikke er lommekjent på Våland så er det lurt å orientere seg litt på forhånd. Kommer du fra busstasjonen, jernbanestasjonen eller sentrum er det enklest å gå eller sykle opp Furras gate. Sykkelparkering finner du på toppen av Furras gate, og der finner du også billettsalg og mulighet til å bytte billett til festivalarmbånd. Når siste konsert er over for kvelden blir det utgang ned Vålandsveien.

Kart over området
Mablis_arenakart_2017

Kle deg godt
I Stavanger kan vi ha fire sesonger på en dag, også i juni. Ta med regnjakke, solkrem og noe varmt til kvelden.

Mat & drikke
Man får selvfølgelig kjøpt både mat og drikke på festivalen – det blir et godt utvalg fra blant annet lokale aktører. Vær obs på at endring i regler fra Stavanger kommune gjør at man kun har lov til å kjøpe med seg to alkoholenheter hver gang man er i baren, så vi anbefaler at du planlegger barbesøket deretter. Husk også å få i deg nok vann under festivalen 🙂

Transport og parkering
Det vil være ekstremt begrenset med parkering i området under avviklingen av festivalen, så vi anbefaler deg å bruke kollektivtilbudet til og fra festivalområdet, eventuelt å ta beina fatt.

Busslinje 2, 3, 6, 7, 10 og 16 stopper ved St. Svithunsplass, herfra går du oppover til du møter Johan Thorsens gate. Følg veien til den krysser Furras gate, da vil du se innslippet til høyre for deg.

Hvem spiller når?

Lurer du på når favorittartisten din spiller? Vi har lagt ut hele programmet med spilletider på hjemmesiden vår.

Spørsmål?
Vi har samlet det meste du trenger å vite på informasjonssiden vår. Skulle du derimot ikke finne svar på det du lurer på så anbefaler vi at du sender oss en melding på Facebook. Der svarer vi deg kjapt.

Vi gleder oss skikkelig masse til å ta dere i mot!

Og sist, men ikke minst – Ha det gøy!