Dette trenger du å vite før Mablis 2018 går av stabelen!

Dette trenger du å vite før Mablis 2018 går av stabelen!

with Ingen kommentarer

Enten du er en trofast festivalgåer, eller skal på festival for første gang, så har vi har samlet sammen noen festivaltips til deg – slik at du får mest mulig ut av Mablis.

Bytt billetten din til armbånd i byen før festival
På onsdag og torsdag kommer det til å bli mulig å bytte billetten din til festivalarmbånd. På den måten kommer du deg raskere inn på festivalområdet når du ankommer Vålandskogen. Stikk innom oss i Stavanger Sentrum sine lokaler i Søregata 30. Vi holder åpent fra 10.00 – 19.00 begge dager.

Kjøp billett hos Stavanger Sentrum
Det er mulig å kjøpe billetter til Mablis hos Stavanger Sentrum i Søregata 30 ut torsdag 7. juni.

Kjøpe billett i døren
Det er mulig å kjøpe billett når du kommer til festivalen, men det medfører et gebyr KR 100,-. 

Få oversikt
Om du ikke er lommekjent på Våland så er det lurt å orientere seg litt på forhånd. Kommer du fra busstasjonen, jernbanestasjonen eller sentrum er det enklest å gå eller sykle opp Furras gate. Sykkelparkering finner du på toppen av Furras gate, og der finner du også billettsalg og mulighet til å bytte billett til festivalarmbånd. Når siste konsert er over for kvelden blir det utgang ned Vålandsveien.

Kart over området

Kle deg godt
I Stavanger kan vi ha fire sesonger på en dag, også i juni. Ta med en jakke, solkrem og noe varmt til kvelden.

Mat & drikke
Man får selvfølgelig kjøpt både mat og drikke på festivalen – det blir et godt utvalg fra blant annet lokale aktører. Det er kun har lov til å kjøpe med seg fire alkoholenheter hver gang man er i baren. Husk også å få i deg nok vann under festivalen.

Les mer om hvem som stiller med mat og drikke her. 

Siden vi har fått så fint vær vil også være gratis vannstasjoner på området. Ta gjerne med din egen turkopp, så sparer vi miljøet sammen!

Røykeforbud på området
På grunn av tørken oppfordrer vi alle til å røyke på de designere røykeområdene. Ta vare på skogen og ta ansvar .

Transport og parkering
Det vil være ekstremt begrenset med parkering i området under avviklingen av festivalen, så vi anbefaler deg å bruke kollektivtilbudet til og fra festivalområdet, eventuelt å ta beina fatt.

Busslinje 2, 3, 6, 7, 10 og 16 stopper ved St. Svithunsplass, herfra går du oppover til du møter Johan Thorsens gate. Følg veien til den krysser Furras gate, da vil du se innslippet til høyre for deg.

Hvem spiller når?

Lurer du på når favorittartisten din spiller? Vi har lagt ut hele programmet med spilletider på hjemmesiden vår.

Spørsmål?
Vi har samlet det meste du trenger å vite på informasjonssiden vår. Skulle du derimot ikke finne svar på det du lurer på så anbefaler vi at du sender oss en melding på Facebook. Der svarer vi deg kjapt.

Vi gleder oss skikkelig masse til å ta dere i mot!

Og sist, men ikke minst – Ha det gøy! 👋