Izabell har for lengst blitt et kjent navn for de fleste musikkinteresserte i Stavanger. Lenge var hun sidekick og DJ for byens store hiphop-stolthet Kriminell Kunst, men nå står hun fjellstøtt på egne ben.

I 2014 overbeviste hun juryen, da NRK P3 lette etter Norges beste kvinnelige rapper, med en remix av Linda Piras «Knäpper mina fingrar». Etter dette ble hun kjapt signert til Universal Music, og hennes første singel "Ka vet du" fikk heavy rotasjon på både P3 og The Voice.

I 2015 slapp hun det kritikerroste og velproduserte minialbumet "Honning og aske", der hun blant annet samarbeider med selveste Morten Abel, og stjerneskuddet Ary.

Izabell lager laid back rap over tunge bassdrevne beats. Med særegne tekster forteller hun historier om eget liv, og om personer og steder som har preget henne. Klubbmusikk med sjel, har musikken hennes blitt kalt.

I april i år var Izabell med på å gi nytt liv til Karpe Diems banger "Attitudeproblem". Sammen med store navn som Silvana Imam, Bendik, Stella Mwangi, Julie Bergan, Silje Halstensen (Bendik) og P3s egen Christine Dancke lagde de nemlig Attitudeproblem (P3 Remix). I skrivende stund har låten hele 1,3 millioner streams på Spotify!

Izabell var opprinnelig booket til å spille på den aller første Mablisfestivalen, men måtte melde avbud på grunn av sykdom, derfor er det ekstra kult at hun kommer til Mablis 2017!

Vi har sett henne live flere ganger det siste året, og kan med sikkerhet si at hun på hjemmebane kommer til å levere en konsert det kommer til å bli snakket om i lang tid fremover.