Det har gått tre år siden sist Janove stod på scenen - den gang som frontfigur i folkekjære Kaizers Orchestra. Kaizerkapittelet ble avsluttet i DNB Arena i Stavanger, åtte kvelder på rad for over 40 000 publikummere.

Nå er han endelig tilbake. Denne gang i soloformat, kun som Janove.

Han slapp sin første solo-singel "Regnbuen Treffer Oss Ikkje Lenger" i januar i fjor, og siden den gang har det kommet tre til. I løpet av sommeren kom låten med den evigaktuelle tittelen "Verden Går Til Helvete, Tralala". Denne gikk rett inn på listene til NRK. Den tredje singelen "Marlene" ble sluppet i september, tett etterfulgt av fjerdesingelen "Aldri La De Tru De Er Bedre Enn Deg". En gavepakke til fansen i form av en killer live-låt.

Albumet kommer 15. februar. Det har fått navnet "Artisten & Marlene" og består av 15 låter.

Snart legger Janove ut på sin første soloturné. Den første konserten på Folken ble solgt ut på 5 min. Nå har han solgt ut Folken x 3. Han har også solgt ut i Bergen, på Stord og i Trondheim. Konserten i Oslo ble flyttet fra Rockefeller til Sentrum Scene på grunn av stor pågang. Til sommeren er Janove tilbake på hjemmebane når han skal avslutte fredagen på Ajax-scenen på Mablis 2017.

Kjenner vi Janove rett så kommer både musikken og liveshowet til å holde et høyt nivå. Kjenner vi fansen rett kommer det til å bli både varmt og svett, og allsang fra første låt. Vi gleder oss!