Mat og Drikke

Mablisfestivalen skal være en festival som har et tilbud av høy kvalitet for alle sanser. Vi ønsker å tilby vårt publikum et bredt spekter av mat og drikke fra lokale aktører. Se under for en oversikt over mat og drikke på området. 

Lervig Aktbryggeri

Lervig

Mablis har et samarbeid med det lokale bryggeriet Lervig. På den måten gir vi våre gjester kortreiste edle dråper fra øst i byen. På menyen har vi også noe glutenfritt for de som trenger det. I tillegg har vi selvfølgelig også mineralvann og alt det andre du forventer å finne i en festivalbar.

Pizza fra Pizzabakeren

Pizzabakeren

Vi har gleden av å ha en pizzameny fra Pizzabakeren Madlaveien på Mablis. Med sitt utspring fra Hundvåg og Tasta er Pizzabakeren en rotekte Stavangerbedrift. I tillegg så faller pizzaene deres i smak over hele landet. Det finnes nå 160 utsalgssteder over hele landet. Vi samarbeider med Pizzabakeren ganske enkelt for at et pizzastykke og noe kaldt i glasset er helt perfekt på festival.

Burger fra The Shack

The Shack

På noen få år har burgeren til The Shack blitt et begrep i Stavanger. Med sin klassiske amerikanske meny med en twist har gutta bak konseptet sjarmert seg inn og raskt ekspandert til tre utsalgssteder. I tillegg til en rekke spennende burgere har de ribs, kyllingretter og deilige milkshakes på sin meny. På Mablis blir det en litt mer komprimert meny, men vi lover at du også vil sette tennene i en perfekt burger fra The Shack.

Sushi fra Wrap and Roll

Wrap & Roll

Med inspirasjon fra Australia og Asia startet Wrap and Roll i Stavanger i 2017. Dette er sushi utenom det vanlige i en form som passer utmerket på festival. På Mablis kan du smake sushiruller fylt med kylling, kongereker, gravlaks eller avocado. Frisk, sunn og næringsrik fingermat som enkelt kan nytes på farten. Enklere blir det ikke. En sushirull tilsvarer ca. 6 makibiter.

Lervig Aktbryggeri

Wrap & Roll Desserts

Boble vafler ble først observert som street food i Hong Kong og har i de siste årene spredd seg til USA og store europeiske byer hvor det har tatt befolkningen med storm. Nå kommer boble vaflene til Våland. Vaflene får en unik smak der de er sprø på utsiden og myke på innsiden, kombinert med fyll som jordbær, sjokolade, krem og is. Det er en stor glede for Mablis å ha Wrap&Roll Desserts boble vafler på menyen.

Vegetarmat fra Midsummer Plant-Based

Midsummer Plant-Based

Midsummer Hot Sauce har, som navnet tilsier, utviklet hot sauce, og det i mange former. Sausene selges i by og land ved ulike utsalgssteder i Norge, blant annet Idsøe, Fisketorget og Gabbas for å nevne noen lokalt. I tillegg til magiske sauser kommer Midsummer Hot Sauce med vegansk delikatesse til Mablis – Midtsummer Plant-Based. Kebab med søtpotet og seitan, og persisk tabouleh, er bare noe av det som står på menyen. Midsummer Plant-Based byr på nye alternative smaksopplevelser til enhver.