Nytt lokalband på plakaten!

Nytt lokalband på plakaten!

with Ingen kommentarer

Hanne Vasshus burde være et kjent navn for de fleste i Rogaland – og vi er glade for å kunne annonsere at dette er nyeste tilskudd til Mablis-plakaten. Ekstra stas er det at Hanne Vasshus er godt i gang med innspilling av nytt materiale, og at Mablispublikummet er de første som får høre smakebiter fra det kommende albumet som etter planen slippes vinteren 2018.

Hanne Vasshus er et up and coming band fra vestkystbyen Stavanger. Inspirert av artister som Jeff Buckley, Feist og Nina Simone har Hanne skrevet sanger i mer enn ett tiår, og noen av disse ble med på debutalbumet Oh, So Many Things som kom ut i mai 2016.

2016 var også det året Hanne ble utnevnt til årets Stavangerkunstner. I tillegg spilte hun og bandet mer enn 70 konserter, både små og store. Noen ganger spiller hun alene, andre ganger har Hanne med seg gitaristen, og av og til stiller hun opp med hele bandet som er på over 8 musikere. Det vil si at hver gang Hanne Vasshus spiller så vil låtene høres forskjellig ut. Det som er konstant, både på plate og på konsert, er Hanne sin utrolige vokal.

Hanne Vasshus er første band ut på Mablis på lørdagen – så her er det bare til å kjenne sin besøkelsestid.