Siste artist til Mablis 2017 er på plass!

Siste artist til Mablis 2017 er på plass!

with Ingen kommentarer

Stavanger-rapperen Tore Pang, kjent fra duoen Kriminell Kunst, er klar for Mablis. Han lover publikum ”chill vibber” og god stemning.

Det blir dødskult, og jeg gleder meg veldig, sier rapperen.

Til Mablis og Bajass-scenen lørdag kl. 17.00 tar Tore med seg flere helt nye sanger, kjekke gjesteartister og godt humør.

Jeg har mye nytt materiell som jeg kommer til å teste. Det blir chill og gode vibber med publikum, lover han.


Gleder seg til mer enn å opptre

Tore Pang gleder seg til å spille for festivalglade mennesker i Vålandskogen, men på Mablis-programmet finnes det noe han gleder seg nesten like mye til som å opptre selv.

Jeg gleder meg til å se Sigrid live. Hun er en av de mest spennende artistene vi har i landet akkurat nå, sier han.

Ellers skal Tore henge rundt på festivalområdet og få med seg så mye av programmet som mulig. Og folk må gjerne slå av en prat, ifølge han selv.

Og alle må komme på after party på Folken etter festivalen! Jeg er med på å arrangere, og dit kommer Pasha og andre kule, lokale artister, så det blir bra, konstaterer han.


Alle artistene er på plass

Med Tore Pang ute av artistsekken, er årets Mablis-program komplett. I løpet av festivalhelgen kan du få med deg konserter fra blant annet Nora Collective: Unge Ferrari, Arif og Philip Emilio, Izabell og Thomas Dybdahl, Janove, Sondre Justad og Xavier Rudd. Og Sigrid, så klart. Se hele festivalprogrammet her.

 

Musikkfest-samarbeid sikret Tore Pang på programmet

Mablis arrangeres for andre gang, og i år som i fjor samarbeider festivalen med Musikkfest. Gjennom samarbeidet får en av artistene som opptrer på Musikkfest, opptre på Mablis. Det var slik Tore Pang ble booket til Vålandskogen.

Vi er superfornøyde med å ha fått han på programmet. Tore Pang har mye å by på, både som soloartist og i Kriminell Kunst, og han er en spennende artist. Vi gleder oss til han går på scenen, sier festivalsjef Eirin Sandstad.

Tore Pang har et siste råd til alle som tar turen til Mablis 9. og 10. juni:

Kom med et smil om munnen! En festival er ikke bare en konsert med én artist, det er en opplevelse. Det handler om mat, stemning og å treffe folk. Så kom med godt humør, da blir det sykt kult!