Etter at Sondre Justads første singel, «Nu har du mæ», ble sluppet sommeren 2014 har det gått slag i slag for popartisten fra Lofoten. Med singler som «Det e over», «Tilbake» og «Riv i hjertet» har han preget nasjonale radiolister hele 2015, og vært innnom TV-programmer som TV2 Senkveld, P3 Gull, VG-lista Topp 20 og NRK1 Lindmo.

I oktober 2015 kom debutalbumet, Riv i hjertet, ut på Petroleum Records. Albumet høstet store ord fra landets anmeldere, har ligget over et år på VG-lista og resulterte i hele tre Spellemann-nominasjoner: Årets album, Årets popsolist og Årets nykommer. Albumets tittelspor ble også fjorårets mest spilte norskspråklige låt på radio.

I etterkant av albumslippet har Justad turnert land og strand, og solgt ut så godt som samtlige spillesteder – deriblant to ganger Rockefeller i Oslo, og spilt på flere titalls festivaler. I tillegg har albumsporene «Lovte dæ» og «Tida vi bare va» blitt radiolistet hos både NRK P1 og NRK P3.

Til sommeren kommer Sondre Justad til Mablis, og vi kan bare gjette på at det kommer til å rive i små pikehjerter når han inntar scenen.