Mablisfestivalen Kjøp merch

MABLIS

Meny

Mat og drikke på Mablis

Mablisfestivalen skal være en festival som har et tilbud av høy kvalitet for alle sanser. Vi ønsker å tilby vårt publikum et bredt spekter av mat og drikke fra lokale aktører. Se under for en oversikt over mat og drikke på området. 

Lervig
Mablis har et samarbeid med det lokale bryggeriet Lervig. På den måten gir vi våre gjester kortreiste edle dråper fra øst i byen. På menyen har vi også noe glutenfritt for de som trenger det. I tillegg har vi selvfølgelig også mineralvann og alt det andre du forventer å finne i en festivalbar.

Pizzabakeren
Vi har gleden av å ha en pizzameny fra Pizzabakeren Madlaveien på Mablis. Med sitt utspring fra Hundvåg og Tasta er Pizzabakeren en rotekte Stavangerbedrift. I tillegg så faller pizzaene deres i smak over hele landet. Vi samarbeider med Pizzabakeren ganske enkelt for at et pizzastykke og noe kaldt i glasset er helt perfekt på festival.

The Shack
På noen få år har burgeren til The Shack blitt et begrep i Stavanger. Burgerrestauranten tar med seg de smakfulle burgerne «Mr. Mablis»og «Mr. Kriminell», og shackfries med aioli og baconaise dipp.

Zouq
På festivalen i år, får vi ekte pakistansk kvalitetsmat fra Zouq, som tar med seg kyllingkebab og deilig naanbrød.

Yips
Yips Restaurant tar med seg poké-bowls og baos, med og uten kjøtt. Med gode, friske råvarer og dedikerte kokker blir det deilige smaker fra den østlige paletten.

Bellies
Bellies kommer med deilig vegansk mat til Vålandsskogen. På menyen står sandwich, kreolsk salat, raw cake, kombutcha og juice fra Safteriet.

Mood4Food
Mood4Food kommer med foodtrucken sin til Mablis 2019. Med seg har de boblevaffler og gourmetpølser fra Gabbas. Det gledes!