Mablisfestivalen Kjøp billett

17-18. JUNI 2022

Meny

car.pool

car.pool er en bombe av ungdommelig energi i form av kjappe discobeats og indierock, og leverer et lydbilde og sceneshow som kan beskrives som det beste sparket i magen du har fått på lang tid!

En konsert med car.pool er smekkfull av ear-candy, highkicks, høy gitar, og alt toppes med en tilsynelatende begrensningsløs powerpop-vokal.

Starten på året 2020 så mer enn lovende ut da car.pool ga ut sin første singel «Kid», reiste på singelslippsturné og vant Veslandssatsinga under 100dagar på Stord. De ble booket til 15 festivaler på vestlandet, og flere arrangører hang seg på trenden. Festen fikk en bråstopp på grunn av koronapandemien, men bandet lot seg ikke styrte. I all hast begynte de å planlegge innspilling av ny musikk til høsten, og brukte sommeren på låtskriving. I mars gav car.pool ut sin fjerde singel «Call a Cab», som er en av låtene på deres første, kommende EP.

«car.pool plugga i utstyret, sparka i gang festen -og serverte ein gloheit konsert utan eit einaste keisamt sekund. Delegata frå dei mange festivalane på 100 Dagar var ikkje i tvil, car.pool er Vestlandssatsinga 2020.» – 100dagar

Bandet er nå klare for en sommer fylt med sol, fest og nye opplevelser. Mablis er et av de store høydepunktene til car.pool i 2021, så dette vil du ikke gå glipp av!

«Glede meg som ein unge te festivalane!»
– Eirik Lindtner (gitarist i car.pool)

sinking high

her er et kort klipp fra en musikkvideo vi lagde tidligere i år. takk til SØRF og Cultiva Ekspress som gjør prosjekter som dette mulig. 📽: Arild Bødalencar.pool surfer rundt i studio og spiller inn musikk i disse dager. gleder oss til å dele med dere ved en passende anledning :`) tut og kjør (kollektivt) 🚗.

Publisert av car.pool Fredag 11. oktober 2019