Mablisfestivalen Kjøp billett

17-18. JUNI 2022

Meny

Kriminell Kunst

Dansbare bangers, sleivete rap og knallharde beats har gjort Kriminell Kunst til yndlinger i Stavanger i en årrekke.

Til sammen har duoen, bestående av Tore Pang og Wayne Jenzky, preget bransjen i over 11 år. Kriminell Kunst sitt musikalske bilde er som et massivt graffitiverk. Fra hele fargekartet. Hiphop med fete rytmer og refreng så uimotståelige at du synger med uansett. Lure flir, deilig driv, humor og en solid dose attitude.

– Dette blir kriminelt bra, og det er kunst av frekkeste sort!

Vestlandssatsinga 2019

Som vinner av Vestlandssatsinga 2019, blir Mablis-konserten en av en rekke festivaler som duoen skal spille i år. Vestlandssatsinga, er nemlig et talentbyggingsprosjekt hvor seriøse festivalarrangører samler seg rundt et band som de ønsker å gi et karriereløft.
Disse festivalene tilbyr totalt sett en enormt viktig erfaring fra festivalspilling, honorar, og et trailerlass oppmerksomhet. Og ikke minst; artisten/bandet får vist seg for et svært og brett publikum sommeren igjennom.

Med på Vestlandssatsinga 2019 er: Malakoff, Musikkfest Stavanger, Utkant, Skral, Tysnesfest, Festidalen, Bygdalarm, Skånevik Bluesfestival, OmStock, Fest i Vest, Den Festivalen i Vangen, Vikedal Rootsfestival og selvfølgelig Mablis.