Mablisfestivalen Kjøp merch

MABLIS

Meny

Barnas Mablis

Barnas Mablis er et gratis familiearrangement med magiske opplevelser for liten og stor.

Lørdag 15. juni klokken 11:00 – 14:00 kan store og små igjen kose seg i Vålandsskogen. Det blir mange kjekke aktiviteter, live musikk og salg av mat og drikke.

Skal du på Mablisfestivalen også? Der kommer barn under 12 år gratis inn i følge med voksne!

Kjøp billetter til Mablis


Program Barnas Mablis 2019

Scene
11:30 Joan Grayling
12:30 Show med Flaks Sjongleringsgruppe
13:30 Olav Larsen

Eventyrtelt
Bymusikantene fra Bremen fortelles av Aud Jorunn Haugen Hakestad.
Kl 11:00, 12:00, 13:00 og 13:40.

Hele dagen
Hoppeslott, ansiktsmaling, leker og aktiviteter (Hei Verden, Actionball), slakk line (Slakkfisk), sjonglering (Flaks Sjongleringsgruppe), eventyrsti (Skogvokterne), Buttonsverksted (Barnebiblå/Sølvberget) og akroyoga (The Vegan Flyers).

Mat
Økobakeriet, Coyote tacos og Renaa GO-IS.

 

Praktisk

Inngang
Arrangementet er gratis, men dersom du ønsker å støtte vårt arbeid, VIPPS valgfritt beløp til VIPPS-kode #564776. Tusen takk for ditt bidrag!

Barnas Mablis 2019 er et ikke-kommersielt arrangement som beror på frivillig innsats og støtte fra offentlige og private bidragsytere.

Festivalarmbånd
Vi deler ut festivalarmbånd til alle barn på Barnas Mablis. Disse deles ut fra frivillige og ved infobod.

Mat og drikke
På Barnas Mablis kan du kjøpe et utvalg mat, drikke og is. Arrangementet er alkoholfritt. Du kan ha med egen mat og drikke.

Betaling
Alle matbodene tar betalt med Vipps. Renaa GO-IS terminal for bankkort.

Universell tilgjengelighet
Barnas Mablis ønsker å være tilgjengelig for flest mulig!

På Barnas Mablis 2019 har vi HC-toalett på området. Toalettet og deler av programmet på festivalen vil være tilgjengelig via sti som går gjennom Vålandskogen. Stien har godt grep, men terrenget er noe ulent på grunn av helling og stigning enkelte steder. Det legges ut matte for rullestol som går fra stien ned mot sceneområdet og ut på Krokketen (gressplen).

Med elektrisk rullestol kommer man seg godt fram på Barnas Mablis, men vi anbefaler ledsager/assistanse for å sikre trygg fremkomst, særlig ved bruk av manuell rullestol. Dersom du trenger assistanse kan Barnas Mablis være behjelpelig med frivillige som er på området. Vennligst henvend deg til oss med forespørsel på: barnas@mablisfestivalen.no.

Tegnspråktolk søkes! Barnas Mablis 2019 jobber for at deler av programmet skal være tegnspråktolket. Vi ser etter tegnspråktolk til pop-up eventyrsti og fortellestund i eventyrteltet. Dersom du kjenner noen ber vi deg ta kontakt med oss på barnas@mablisfestivalen.no. Tegnspråktolk lønnes etter tolketjenestens (NAV) satser.

Hva er ikke lov på Barnas Mablis?

Arrangementet er alkohol – og røykfritt. Man kan ikke ha med grill eller engangsgrill.
Vi ønsker ikke ballonger på området av hensyn til miljø og dyreliv, og ber om at alt avfall kastes i avfallsbeholdere som er plassert på området.