Mablisfestivalen Kjøp billett

16-17. JUNI 2023

Meny

Barnas Mablis

Barnas Mablis
18. juni 2023
kl 13:00 – 16:00

Barnas Mablis er festivalmagi for små og store i Vålandsskogen, med underholdning og aktiviteter for hele familien!

Program kommer snart

Barnas Mablis

200.-

Kjøp
Bli frivillig på Barnas Mablis

Barnas Mablis ble startet i 2017 og er et rusfritt familiearrangement under Mablis-festivalen. Ta med hele familien til Vålandskogen, en av Stavangers flotte naturperler, hvor dere får oppleve spennende artister (som også de voksne kommer til å digge), morsomme aktiviteter, lokal mat og drikke og søte fristelser i Mablisbuå. Vi lover å stille med mange gode smil og uforglemmelig festivalkos for liten og stor.

Barnas Mablis er etablert på frivillighet og dugnadsånd, med ønske om å skape minnerike og magiske opplevelser for barn. Festivalen skal gi glede og samhørighet, og være en møteplass som innbyggere i Våland bydel, Stavanger og regionen forøvrig, kan være stolte av. Med en herlig kombinasjon av kultur, lek, utforsking og fysisk aktivitet, i naturskjønne omgivelser, ligger alt til rette for en perfekt kick-start på sommeren. Når publikum rusler ut festivalportene er vårt mål at hele familien kjenner bruset av forrektige festivalstemning og at alle gleder seg til neste gjensyn.

Kontakt: barnas@mablisfestivalen.no

Våre støttespillere
Stavanger kommune
Sparebankstiftelsen SR-bank
Grieg Seafood

Nyttig info

Billett
Alle som skal på Barnas Mablis må kjøpe billett, med unntak av spedbarn (0-12 mnd) som slipper gratis inn.
Festivalpass eller dagspass til Mablis (16.-17.juni) inkluderer ikke inngang til Barnas Mablis.

Aldersgrense
Barnas Mablis har aldersgrense 0-16 år.
Barn under 12 år må komme i følge med voksen for å slippe inn på festivalen. Ungdom mellom 12 og 16 år kan gå uten voksen på Barnas Mablis.

Mat og drikke
Under Barnas Mablis 2023 blir det salt og søt mat til enhver. Vi ønsker å vise frem lokale aktører som serverer deilig, kortreist mat av høy kvalitet, og det vil derfor være noe for enhver smak tilgjengelig på festivalen. Det er ikke mulig å ta med egen mat og drikke, med unntak av babymat.

Betalingsmåter
På festivalområdet selges det mat og drikke, i tillegg til Mablis-merch og ulike stands i handlegaten. Du kan bruke bankkort alle steder hvor det selges noe. Vi aksepterer VISA, Mastercard og BankAxept.

Hva må du ta med på festival?

Du må ta med: 

 • Klær etter vær!
 • Hørselsvern. Det er viktig å passe på små ører når vi skal nyte musikk på Barnas Mablis
 • Solkrem, hodeplagg og tøy som skjermer sensitiv barnehud for UV-stråling.
 • Regntøy. I Barnas Mablis har vi et høyt miljø-fokus, og har derfor valgt å kutte ut engangsregnponchoer for å redusere bruken av unødvendig engangsplast.
 • Godt fottøy
 • Sitteunderlag eller teppe
 • Bankkort
 • Mobiltelefon. Vi blir ekstra glade om du deler din festivalopplevelse med oss, ved å tagge oss @barnasmablis og bruker #barnasmablis i bildene dine!
 • Godt humør

Barnas Mablis stiller med følgende til festivalhelgen:

 • Solkrem. Kreftforeningen er på plass og deler ut solkrem for en UV-sikker festivalhelg.
 • Vannstasjoner blir plassert rundt om på området. Ta med en kopp eller drikkepose og fyll opp så mange ganger du måtte ønske.

For festivalgjestenes sikkerhet er følgende IKKE tillatt å ta med på festivalområdet:

 • Barnevogn (vi anbefaler bæretøy til de minste barna)
 • Medbrakt mat og drikke (med unntak av babymat)
 • Paraplyer
 • Selfiestang eller lignende
 • Lydopptaksutstyr
 • Spesielt brannfarlige væsker eller gjenstander
 • Dyr

Transport og parkering
Mablis er opptatt av god helse og miljø, og oppfordrer derfor våre gjester til å ta beina fatt opp til Vålandsskogen. Det tar ca. 20 minutter i rolig gange fra Stavanger sentrum.

Tog: til Paradis Stasjon, deretter en kort rusletur opp til Vålandsskogen via Johan Thorsens gate og Furras gate

Sykkel: Kart over bysykler og ladestasjoner her.
Vi har egen sykkelparkering på festivalområdet, så du kan også benytte din egen.

Buss: Busslinje 2, 3, 6, 7, 10 og 16 stopper ved Kannik eller Holbergsgate, som er nærmeste bussholdeplasser. Man kan også ta buss 2, 3 og 4 til Vålandsbakken.

Parkering: Det vil være ekstremt begrenset med parkering i området under avviklingen av festivalen, og vi anbefaler publikum derfor om å bruke sykkel eller kollektivtilbud.

Rullestol
Vi forsøker å tilrettelegge for rullestol så godt det lar seg gjøre i Vålandsskogen, men enkelte områder, og særlig skogen, er lite egnet for rullestol. Vi aksepterer ledsagerbevis.

Overnatting
Kommer du med telt er Mosvangen Camping like i nærheten, og det finnes flere andre hoteller, B&B og overnattingsmuligheter i Stavanger sentrum.