Mablisfestivalen Kjøp billett

17-18. JUNI 2022

Meny

Nyttig info

Åpningstider
Dørene åpner klokken 17.00
Siste konsert er ferdig 23.00

Smittevern
Det er helt nødvendig at alle gjør seg kjent med og følger våre regler for smittevern. I år løses kabalen i trygg og trivelig Mabl-ish-stil. Vi har nemlig soner og sittegrupper (kohortvis).

Festivalen har tre soner som alle har egen inngang, bar, servitører og toaletter. Du og din kohort får tildelt egen sittegruppe i din sone, der skal dere nyte festivalen fullt ut og få servert det dere ønsker rett til bordet via en egen QR-kode.

OBS! Har du ikke kjøpt billett med kohorten din? Send navnet ditt + navnet til den som har billetter til kohorten du vil sitte sammen med til billett@mablisfestivalen.no, så ordner vi det.

Aldersgrense
I år må alle ha billett for å komme inn på området, også de yngste. Mabl-ish har fri aldersgrense, men vi anbefaler ikke at barn generelt oppholder seg på festivalområdet på kveldstid.

Mat og drikke
Under Mablisfestivalen 2021 blir det salt og søt mat til enhver. Mablis ønsker å vise fram lokale aktører som serverer mat med høy kvalitet, og er opptatt av at mattilbudet skal inneholde noe for alle. Trykk her for å se oversikt over årets boder.

Transport og parkering
Buss: Busslinje 2, 3, 6, 7, 10 og 16 stopper ved Kannik eller Holbergsgate som er nærmeste bussholdeplasser.
Parkering: Det vil være ekstremt begrenset med parkering i området under avviklingen av festivalen, og vi anbefaler publikum derfor om å bruke sykkel eller kollektivtilbud.

Overnatting
Mablis har ikke en egen festival-camp, men festivalen ligger sentralt i Stavanger, og her finnes det mange overnattingsmuligheter.

Rullestol
Vålandsskogen er ikke så godt egnet for folk i rullestol, men vi prøver selvfølgelig å tilrettelegge så godt vi kan. Vi aksepterer ledsagerbevis.


Kontakt
Daglig leder: Eirin H. Sandstad,  eirin@mablisfestivalen.no

Markedssjef: Karoline Kolstø, karoline@mablisfestivalen.no

Bookingsjef: Jesper Brodersen, booking@mablisfestivalen.no

Billettansvarlig: Øystein Apeland, billett@mablisfestivalen.no

Partner- og sponsoransvarlig: Eirin H. Sandstad eirin@mablisfestivalen.no

Mat og handel: Marianne Nårstad Barkve, mat@mablisfestivalen.no