Mablisfestivalen Meny

Nyheter 2019

Obama-favoritt klar for Mablis

Internasjonal headliner til Mablis

Kurt Vile & Violators kommer til Mablisfestivalen 2019

Tidligere har vi meldt at både Fay Wildhagen, Boy Pablo, Kvelertak og Big Bang kommer til festivalen. Neste på lista er Kurt Vile & The Violators!

Siden solodebuten i 2008 har Kurt Vile gjort karriere som en av rockens mest fengslende gitarister, frontfigurer og låtskrivere. Han er en av grunnleggerne av The War On Drugs og har som soloartist samarbeidet med artister som Courtney Barnett, Cyndi Lauper, Kim Gordon, John Cale og Warpaint. Under eget navn og sammen med sitt band, The Violators, gjester han Mablis 2019!

Gitarhelten slo for alvor gjennom i 2011 med platen «Smoke Ring for My Halo» og «Wakin on a Pretty Daze» i 2013. I 2018 slapp han også «Bottle It In» til strålende kritikk. Rolling Stone kåret blant annet albumet til et av årets 10 beste album, og selveste Barack Obama listet sangen «One Trick Ponies» som en av sine absolutte favoritter fra året som gikk.

Med det stødige backingbandet The Violators i ryggen, den deilige 70-tallslyden og gitardrevne arrangement, vil Kurt Vile garantert lage hypnotisk stemning i Vålandsskogen!

Nyheter

Bli med i Mablis sin markedsavdeling!

Les mer →

Juryen har talt, finalistene til Mablisstipendet er klar!

Les mer →

Kriminell Kunst x Asfalt – 26. april

Les mer →

Obama-favoritt klar for Mablis

Obama-favoritt klar for Mablis