Mablisfestivalen Meny

Nyheter 2024

Bli med i Mablis sin markedsavdeling!

Er du interessert i markedsføring og festival og ønsker praktisk erfaring fra en av sommerens store høydepunkter?

Vi søker frivillige som vil ta ansvar for innholdsproduksjon og skriving av nyhetsbrev og nettside, samt annonsering og innhold til våre sosiale medier – spesielt Snapchat og TikTok. Du vil få tildelt ansvarsområder basert på dine interesser og kompetanse, og føler du på et ekstra kall og har kapasitet, er det mulig å påta seg flere oppgaver.

Dette er en flott mulighet både for deg som har god kompetanse og ønsker et dypdykk i festivalbransjen på fritiden, eller for deg som er student og ønsker å fylle skolesekken med verdifull erfaring. Vi ønsker oss frivillige som er engasjerte og ivrige etter å lære, og det er ingen krav om tidligere erfaring fra festivalarbeid, selv om kjennskap til Mablis er et pluss.

Som frivillig hos oss blir du en del av festival-teamet hvor du vil få den opplæringen som trengs for at du raskt skal kunne være trygg i ditt ansvarsområde. Vårt mål er at du skal føle deg som en integrert del av markedsavdelingen og Mablisgjengen for øvrig (det er en veldig fin gjeng, vi lover ;))

Som frivillig får du bli med på alt det festivalen har å by på med en kombinasjon av givende arbeid, mestring og kreativ utfoldelse, samt muligheten for å utvikle rollen over tid. Mablis har vist seg å være et springbrett i jobbmarkedet for flere, og er en perfekt måte å bygge på CV’en, utvide nettverk og være med på skape det som er sommerens høydepunkt for flere tusen mennesker, sammen med andre flinke ildsjeler!

Har du spørsmål eller ønsker å høre med om mulighetene, send en mail til karoline@mablisfestivalen.no

Nyheter

Bli med i Mablis sin markedsavdeling!

Les mer →

Juryen har talt, finalistene til Mablisstipendet er klar!

Les mer →

Kriminell Kunst x Asfalt – 26. april

Les mer →

Bli med i Mablis sin markedsavdeling!

Bli med i Mablis sin markedsavdeling!