Mablisfestivalen Meny

Nyheter 2024

Kriminell Kunst x Asfalt – 26. april

I hjertet av Stavanger, der musikk og mangfold møtes, forbereder vi oss på å markere en viktig merkedag. I 15 år har Asfalt vært et fyrlys for mennesker med ruserfaring, og nå feires 15-årsjubileumet med brask og bram. Vi er beæret over å få være medarrangør for denne milepælen.

Siden den første utgivelsen i 2009, har Asfalt arbeidet utrettelig for å bygge broer mellom ulike deler av samfunnet. Magasinet utgis seks ganger i året og selges i flere byer over hele Rogaland, inkludert Stavanger, Sandnes, og Haugesund.

Gjennom årene har Mablis hatt et samarbeid med Asfalt som er drevet av et felles mål om å fremme inkludering og mangfold. Dette ved å inkludere Asfalt-selgere i festivalens arena! «Vi ser på det som en styrke når festivaler gjenspeiler samfunnet og inkluderer alle som lever i det,» sier festivalsjef for Mablis Eirin Sandstad.

En hyllest til innsats og kreativitet
For å markere Asfalt sitt 15-årsjubileum, er det en glede å invitere til en kveld med uovertruffen stemning, ledet av ingen ringere enn Kriminell Kunst 26. april på flotte Fiskepiren. Dette er en anerkjennelse av arbeidet Asfalt-selgerne og administrasjonen gjør hver dag. Med et eget VIP-område for selgerne, sikrer arrangementet at feiringen blir en minneverdig opplevelse for alle! Dette er en unik mulighet til å oppleve stor musikk, feire Asfalt sitt arbeid, og bidra til en god sak.

Kriminell Kunst, med sin unike blanding av rap og hjerteslaget fra Stavangers gater, skal et show som vil få publikum til å miste fotfestet. «Finnes det noen som lager bedre stemning enn Kriminell Kunst? Neppe!» sier Stine Hasfjord, ansvarlig redaktør hos Asfalt.

Mer enn bare et magasin
Gatemagasinet Asfalt er mer enn bare et magasin; det er et fellesskap og en livline for mange. Ved å selge magasinet, får mennesker med ruserfaring en sjanse til å tjene penger på ærlig vis, og viktigst av alt, å føle seg som en del av samfunnet. I en tid der økonomiske utfordringer er merkbare for mange, går overskuddet fra konserten tilbake til Asfalt, slik at de kan fortsette sitt viktige arbeid.

Billetter kjøper du for 299.-/199.- HER

Nyheter

Bli med i Mablis sin markedsavdeling!

Les mer →

Juryen har talt, finalistene til Mablisstipendet er klar!

Les mer →

Kriminell Kunst x Asfalt – 26. april

Les mer →

Kriminell Kunst x Asfalt – 26. april

Kriminell Kunst x Asfalt – 26. april