Mablisfestivalen Meny

Frivillig

Bli en del av Mablis 2024 – Opplev festivalmagi som frivillig!

Har du lyst til å være i hjertet av sommerens mest magiske atmosfære? Mablis søker etter eventyrlystne sjeler som deg for å gjøre Mablis 2024 til den mest uforglemmelige festivalen noensinne! Bli med i teamet som har landets fineste frivillige og skap noe helt unikt sammen med oss.

Som frivillig på Mablis får du mer enn bare en titt bak kulissene – du blir en del av en stor familie som jobber sammen for å skape magiske øyeblikk. Dette er din sjanse til å dykke hodestups inn i festivalens pulserende hjerte, fylt med musikk, vennskap og uforglemmelige opplevelser.

Hva venter deg?

Nye Vennskap: Møt likesinnede musikk- og festivalentusiaster og utvid ditt sosiale nettverk.
Verdifull Erfaring: Tilegne deg nye ferdigheter og innsikt i event management, noe som kan være et springbrett for din fremtidige karriere.
Musikkopplevelser: Få tilgang til fantastiske liveopptredener og opplev festivalen fra innsiden – opplevelser du ikke vil gå glipp av!
Godt ivaretatt: Når du er på jobb, sørger vi for at du har alt du trenger av mat og drikke. Vi passer på våre frivillige!

Uansett om du brenner for kundeservice, har en lidenskap for logistikk, eller bare ønsker å være der musikken spiller, har vi en plass for deg. Under veiledning av våre erfarne teamledere, får du opplæring slik at du kan skinne i rollen du velger.

Dette er din mulighet til å gjøre sommeren 2024 legendarisk.

Er du klar for å ta steget? Meld deg som frivillig til Mablis 2024 og bli en del av noe større. Oppdag nye sider ved deg selv, utvikle dine ferdigheter, og lag minner som varer livet ut. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vår Mablis-familie!

Meld deg som frivillig og la oss sammen skape en sommer vi aldri vil glemme.

Nyheter

Bli med i Mablis sin markedsavdeling!

Les mer →

Juryen har talt, finalistene til Mablisstipendet er klar!

Les mer →

Kriminell Kunst x Asfalt – 26. april

Les mer →

Frivillig

Frivillig