Mablisfestivalen Kjøp billett

Mablis 14. - 15. juni 2024

Meny

Razika til Mablisfestivalen

Razika har med sin enorme energi, utstråling og store lyrikk virkelig blitt en stor publikumsfavoritt her til lands.

Bergens-kvartetten Razika har i over ti år servert gitarpop med friske innslag av rock, ska , indie og punk. Høsten 2018 kom Razika sitt fjerde og siste album, «Sånn Kjennes Verden Ut». Denne gangen er badets popkvaliteter i fokus. I januar 2019 spilte de for et utsolgt Tou.

For kort tid siden annonserte bandet at de gir seg sommeren 2019, etter å ha spilt sammen siden de var 15 år gamle. En av de aller siste konsertene blir på Mablisfestivalen, og vi skal ta et skikkelig farvel med et fantastisk band og deilige låter.

Når de nå skal ut på en scene for siste gang gleder vi oss til høydepunkter som «Om Igjen», «Vondt I Hjertet», «En Sjanse Til» og «Syndere I Sommersol» i Vålandsskogen.