Mablisfestivalen Meny

Nyheter 2020

Mablis og COVID-19

Oppdatert søndag 29. mars kl. 11:00

 

Mablis følger situasjonen knyttet til spredning av koronaviruset tett. Vi oppdaterer vår nettside fortløpende med informasjon som er relevant for publikum.

I disse tider er det viktig å ha noe å glede seg til. Som arrangør gjør vi alt vi kan for å skape gode musikkopplevelser i Vålandskogen, men vi går en usikker sommer i møte. Mablis vil følge alle påbud og restriksjoner som foreligger og vi vil holde våre musikere, frivillige, samarbeidspartner og publikum orientert.


Spørsmål om refusjon

Vi kan per nå ikke svare på spørsmål om eventuell refusjon og ber om forståelse for dette. Vårt utgangspunktet er at vi ønsker å oppfylle kjøpsavtalen med våre kunder. Situasjonen vi nå står ovenfor rammer hele kulturbransjen og norske festivalarrangører arbeider sammen om å finne en felles plattform for veien videre. Refusjon av kjøpte billetter vil uansett være betinget av omstendigheter det ikke er mulig å forutse på nåværende tidspunkt.

Ha tålmodighet med oss – mer detaljert informasjon følger på nett og på e-post.

 

Slå ring om musikkmiljøet

Det er utfordrende å jobbe med kunst, kultur og underholdning nå, og som følge av korona står mange musikere og festivaler på bar bakke.

Vi oppfordrer vårt publikum til å slå ring rundt norske artister. Lytt, stream og Vipps noen kroner til de fantastiske digitale initiativene som dras i gang over hele landet.
Benytt pandemien til å gi flere unge lovende artister en lyttesjanse. Sammen kan vi skape en god grobunn for et blomstrende og mangfoldig kulturliv!

Nyheter

Bli med i Mablis sin markedsavdeling!

Les mer →

Juryen har talt, finalistene til Mablisstipendet er klar!

Les mer →

Kriminell Kunst x Asfalt – 26. april

Les mer →

Mablis og COVID-19

Mablis og COVID-19