Mablisfestivalen Meny

Nyheter 2021

Mablis 2021 – Det skjer!

Akkurat nå er det viktig å ha noe å glede seg til. Derfor er det ekstra kjekt å annonsere at vi planlegger årets Mablisfestival i Vålandsskogen 18.-19. juni! 

Det har vært et utfordrende år for mange. Det å kunne samles, klemme og kose oss på konsert og festival står høyt på listen over ting vi savner. Sitte tett på et pledd i blomsterbakken sammen våre kjære, skue utover folkehavet med noe godt i glasset. Deilig musikk fra scenen, innrammet av bøketrærne i Vålandsskogen.

For den følelsen skal vi kjenne på igjen, vi må bare holde ut denne siste etappen nå.

Vintermånedene har gått til planlegging slik at vi skal være klar når samfunnet åpner litt mer opp. Siden i høst har vi jobbet med ulike scenarier og endret på planer like hurtig som restriksjonene strammes og slakkes. Vi fortsetter å jobbe stille i kulissene litt til, men en  ting er sikkert; vi er skamklar for å arrangere festival for dere igjen!

Derfor håper vi at du vil holde av datoen 18.-19. juni 2021 til Mablisfestivalen!

Ingen vet hvordan sommeren kommer til å bli, men å skape festivalstemning i Vålandskogen, det skal vi. Følg med på våre sosiale medier for jevnlig oppdatering og ferske nyheter i tiden som kommer.

Frem til da håper vi at dere får en god påske.

Nyheter

Bli med i Mablis sin markedsavdeling!

Les mer →

Juryen har talt, finalistene til Mablisstipendet er klar!

Les mer →

Kriminell Kunst x Asfalt – 26. april

Les mer →

Mablis 2021 – Det skjer!

Mablis 2021 – Det skjer!