Mablisfestivalen Meny

Nyheter 2021

Mablis + Easee = Sant

De fleste har fått med seg at 2020 ikke var særlig nådig mot kulturbransjen, men kanskje kom det noe godt ut av det likevel?

Ofte er det slik at du ikke vet hvor mye noe betyr for deg, før du mister det. Mer enn noen gang ser vi viktigheten av gode kulturopplevelser og at kulturlivet ikke bare handler om underholdning. Det er fellesskap, selvutvikling og delte opplevelser. Noe å snakke om i lunsjen, noe å glede seg til.

I tillegg til å ha noe å samle seg om, bidrar Mablis med en festival som skaper glede og stolthet for regionen. Vi involverer frivillige og gir arbeidstrening, som igjen gir et positivt bidrag til barn, unge og kanskje de «litt eldre».

I år strekker vi oss enda lengre for å kunne skape en trygg og god festivalopplevelse. For det er nettopp nå vi trenger litt ekstra glede og samhørighet! For å få dette til, er vi avhengig av gode samarbeidspartnere.

Det er derfor med stor glede at vi endelig kan presentere Easee som vår hovedpartner. Easee inngår aldri sponsorat, kun partnerskap, noe som skaper trygghet og en sterk lagfølelse. Vi møtes i de genuine kjerneverdiene våre, hvor Easee er så mye mer enn et selskap som selger geniale billadere. Easee ser hvor viktig det er med samhold, kultur og inkludering på tvers i samfunnet, og sammen skal vi bidra til å skape nettopp dette.

Takket være våre gode samarbeidspartnere som Easee kommer vi styrket ut av en tøff periode!

Nyheter

Bli med i Mablis sin markedsavdeling!

Les mer →

Juryen har talt, finalistene til Mablisstipendet er klar!

Les mer →

Kriminell Kunst x Asfalt – 26. april

Les mer →

Mablis + Easee = Sant

Mablis + Easee = Sant