Mablisfestivalen Meny

Nyheter 2021

Mat og drikke på Mablis

Under Mablisfestivalen 2021 blir det salt og søt mat til enhver. Mablis ønsker å vise fram lokale aktører som serverer mat med høy kvalitet, og er opptatt av at mattilbudet skal inneholde noe for alle. Se under for en oversikt over mat og drikke på området. 

The Shack
The Shack har servert saftige burgere til Mablis-publikummet siden festivalen på Våland startet opp i 2017. Her kan du smake saftige burgere: Mr. Mablis og Mr. Vegetar. I tillegg har the Shack fries med aioli og milkshake på menyen, og er du allergisk mot gluten bestiller du enkelt å greit et glutenfritt brød. Ingen Mablis uten Mr. Mablis.


Maggies Munchies
Maggies Munchies holder til på Nytorget i Stavanger sentrum, og er nykommer på festivalen. Maggis har en grønn profil og spesialiserer seg på sakte tilberedt mat med lokale råvarer for rike smaksopplevelser. Maggis tar med seg biff bowl (sakte tilberedt biff med ris og diverse grønnsaker), cæsar salat, chili falafel burger, falafel wrap og søtpotetfries med aioli.

Artisanal Pastry Donuts
Artisanal Pastry Donuts serverer dessert og har gledet seg til å delta på Mablis i over ett år, siden festivalen i fjor dessverre måtte avlyses. Menyen til Donuts består av store og små dougnuts. Lag din egen kombinasjon av saus og strøssel: Velg mellom sjokolade-, karamell- eller jordbærsaus, oreo- karamell, marshmallows eller browniestrøssel, eller bestill en større pakke med ferdige kombinasjoner. Er du lysten på noe fruktig, bestiller du en jordbær eller mango smoothie hos Donuts.

På grunn av smittevern er det dessverre ikke mulig under festivalen å bestille mat over disk. Publikum bestiller og betaler maten gjennom en digital løsning med QR-kode, og så vil Mablis frivillige servere mat og drikke til deg der du er.

 

Velbekomme!

Nyheter

Bli med i Mablis sin markedsavdeling!

Les mer →

Juryen har talt, finalistene til Mablisstipendet er klar!

Les mer →

Kriminell Kunst x Asfalt – 26. april

Les mer →

Mat og drikke på Mablis

Mat og drikke på Mablis