Mablisfestivalen Meny

Nyheter 2021

Vi teller ned til Mabl-ish

Det er i ferd med å skje! Riggingen til Mabl-ish 2021 er i gang. Det at vi endelig får lage festival og samles igjen tar vi overhode ikke for gitt. I

halvannet år har vi vært hjemme og kanskje en og annen gang vært maks 200 mennesker i en halvfull sal… Til helgen skal vi ta imot 1200 publikummere, frivillige, artister og samarbeidspartnere til en sabla god fest i Vålandsskogen.

Denne sabla gode festen-ish kommer også med smittevernregler dessverre. De er det viktig at vi alle følger. Så ta deg to minutter til å lese hva som er nytt for året grunnet restriksjonene. Vi pleier å sprade fritt rundt på området, danse tett, stifte nye bekjentskap og slå oss løs i moshpitten. Det skal vi spare til neste år. På en trygg og trivelig Mabl-ish har vi nemlig soner og sittegrupper (kohortvis).

Mabl-ish har tre soner som alle har egen inngang, bar, servitører og toaletter. Se på din sone som ditt festivalområde og din sittegruppe som din stue. Du og din kohort får tildelt egen stue i ditt festivalområde (sonen du kjøpte billett). Der skal dere nyte festivalen fullt ut og få servert det dere ønsker rett til bordet med vår venn QR-koden (Order x).

OBS❗ Har du ikke kjøpt billett med kohorten din? Send navnet ditt + navnet til den som har billetter til kohorten du vil sitte sammen med til billett@mablisfestivalen.no, så ordner vi det.

Tusen takk for at du leste, nå er du godt rustet til Mabl-ish. Ses der veeeeldig snart!

Nyheter

Bli med i Mablis sin markedsavdeling!

Les mer →

Juryen har talt, finalistene til Mablisstipendet er klar!

Les mer →

Kriminell Kunst x Asfalt – 26. april

Les mer →

Vi teller ned til Mabl-ish

Vi teller ned til Mabl-ish