Mablisfestivalen Meny

Nyheter 2021

Barnas Mabl-ish

Hjertelig velkommen til Barnas Mabl-ish!

Vi gleder oss masse til å treffe dere igjen i Vålandskogen. Det blir naturligvis en annerledes festival i 2021, men vi skal gjøre vårt ytterste for at dere får en magisk, minnerik og trygg festivalopplevelse.

På grunn av smittevernhensyn passer årets arrangement aller best for barn fra 6 år og opp, Denne gang flytter nemlig Barnas Mablis inn på selve Mablis-arenaen. Her blir det et forrykende show på Ajax-scenen (skikkelig voksenscene!), med begrenset antall billetter, hvor alle barn og voksne får faste, henviste sitteplasser. Man kan dessverre ikke bevege seg fritt rundt på festivalområdet, slik som tidligere år.

Dørene åpner lørdag 19.juni klokken 12:00. Alle som skal på Barnas Mabl-ish MÅ ha billett. Det koster kr 50,- per billett.

Kjøp billetter til Barnas Mabl-ish

PROGRAM
Klovnene i The Flying Seagulls kommer for å spre latter og glede, det blir ekte rockemagi med MGPjr-finalistene The FourS og de energiske indiepop-heltene i TØFL stiller med sin superfengende, boblende musikk. Det blir garantert magisk stemning for liten og stor!

AJAX-SCENEN
The FourS
TØFL
The Flying Seagulls

NYTTIG Å VITE

Åpningstider
Dørene åpner klokken 12:00
Siste konsert er ferdig ca 13:40

Smittevern
Det er helt nødvendig at alle gjør seg kjent med og følger våre regler for smittevern. I år løses kabalen i trygg og trivelig Mabl-ish-stil. Vi har nemlig soner og sittegrupper (kohortvis).

Festivalen har tre soner som alle har egen inngang, matbar, servitører og toaletter. Du og din kohort får tildelt egen sittegruppe i din sone, der skal dere nyte festivalen fullt ut og få servert det dere ønsker rett til bordet via en egen QR-kode.

OBS! Har du ikke kjøpt billett med kohorten din? Send navnet ditt + navnet til den som har billetter til kohorten du vil sitte sammen med til billett@mablisfestivalen.no, så ordner vi det.

Aldersgrense
I år må alle ha billett for å komme inn på området, også de yngste. Barnas Mabl-ish har fri aldersgrense, men årets arrangement passer best for barn fra 6 år og opp.

Mat og drikke
Under Mablisfestivalen 2021 blir det salt og søt mat til enhver. Mablis ønsker å vise fram lokale aktører som serverer mat med høy kvalitet, og er opptatt av at mattilbudet skal inneholde noe for alle. Trykk her for å se oversikt over årets boder.

Transport og parkering
Buss: Busslinje 2, 3, 6, 7, 10 og 16 stopper ved Kannik eller Holbergsgate som er nærmeste bussholdeplasser.
Parkering: Det vil være ekstremt begrenset med parkering i området under avviklingen av festivalen, og vi anbefaler publikum derfor om å bruke sykkel eller kollektivtilbud.

Overnatting
Mablis har ikke en egen festival-camp, men festivalen ligger sentralt i Stavanger, og her finnes det mange overnattingsmuligheter.

Rullestol
Vålandsskogen er ikke så godt egnet for folk i rullestol, men vi prøver selvfølgelig å tilrettelegge så godt vi kan. Vi aksepterer ledsagerbevis.

Kontakt
Daglig leder: Eirin H. Sandstad,  eirin@mablisfestivalen.no
Markedssjef: Karoline Kolstø, karoline@mablisfestivalen.no
Bookingsjef: Jesper Brodersen, booking@mablisfestivalen.no
Billettansvarlig: Øystein Apeland, billett@mablisfestivalen.no
Partner- og sponsoransvarlig: Eirin H. Sandstad eirin@mablisfestivalen.no
Mat og handel: Marianne Nårstad Barkve, mat@mablisfestivalen.no
Mer nyttig informasjon om årets Mabl-ish kan du finne her.

Nyheter

Bli med i Mablis sin markedsavdeling!

Les mer →

Juryen har talt, finalistene til Mablisstipendet er klar!

Les mer →

Kriminell Kunst x Asfalt – 26. april

Les mer →

Barnas Mabl-ish

Barnas Mabl-ish