Mablisfestivalen Meny

Nyheter 2021

Takk for Mabl-ish 2021

For en helg! For en respons! For et samhold! Er det bare oss, eller var det bare høydepunkt etter høydepunkt etter høydepunkt?

Vi har følelsen av at Mabl-ish var forløsende for veldig veldig mange. Den positive responsen har bare fosset inn fra publikum, teamet, frivillige og fra de mange som skulle ønske de var tilstede. Også fra artistene som hadde sin aller første festivalkonsert siden 2019 på Mabl-ish. Heldige er vi som fikk oppleve det! Vi er skikkelig glade, fornøyde, takknemlige og stolte over det vi alle skapte sammen i helgen. Kan ikke kalles annet enn ren magi. 100% MABLISK!

Nyheter

Bli med i Mablis sin markedsavdeling!

Les mer →

Juryen har talt, finalistene til Mablisstipendet er klar!

Les mer →

Kriminell Kunst x Asfalt – 26. april

Les mer →

Takk for Mabl-ish 2021

Takk for Mabl-ish 2021