Mablisfestivalen Meny

Nyheter 2022

Barnas Mablis 2022

Hjertelig velkommen til Barnas Mablis 2022!

Endelig kan vi skape festivalmagi for små og store igjen i Vålandsskogen, og vi gleder oss.

I år vil Barnas Mablis foregå i øvre del av Mablisfestivalen sin festivalarena. Dette betyr at alle i år må ha egen billett for å komme inn, men det åpner opp for et kvalitetsprogram for hele familien i festivalens eksisterende infrastruktur. Det blir musikk fra scenen, underholdning og andre kjekke aktiviteter for hele familien.

Vi vil at festivalen skal være trygg for alle, og av den grunn kan vi dessverre ikke ha barnevogner inne på selve festivalområdet, men vi skal lage en vognparkering like utenfor. Anbefaler å ta med bæretøy til de minste barna.

Det vil være et stort utvalg av mat, alkoholfri drikke og søtsaker for alle, men det er også lov å ha med egen mat og drikke på Barnas Mablis. Glassflasker er ikke tillatt av sikkerhetsmessige årsaker. Toaletter og stellerom finnes på området.

Les mer om Barnas Mablis her. 

Nyheter

Bli med i Mablis sin markedsavdeling!

Les mer →

Juryen har talt, finalistene til Mablisstipendet er klar!

Les mer →

Kriminell Kunst x Asfalt – 26. april

Les mer →

Barnas Mablis 2022

Barnas Mablis 2022