Mablisfestivalen Meny

Nyheter 2024

Ny hjemmeside – Takk til Last Friday og Studio Oker!

I en verden hvor digitalt nærvær stadig blir viktigere, har vi gleden av å lansere vår strålende nye hjemmeside! Utviklet av kreativitetens mestere og designet med finesse av Studio Oker og Last Friday.

Med en kopp kaffe i den ene hånden og konfetti-kanonen (av en bærekraftig sort selvfølgelig) i den andre, er det med stor glede vi inviterer alle til å dykke inn i vår flunkende nye hjemmeside. Uten den utrettelige innsatsen fra våre venner hos Last Friday og Studio Oker, ville dette forblitt en drøm i skuffen.

Last Friday som er kjent for sin evne til å vekke digital magi til live, har sammen med Studio Oker – mesterne av estetisk eleganse, skapt et nettsted som ikke bare er et besøk verdt, men en opplevelse i seg selv.

Vi er ikke bare begeistret for det nye uttrykket; vi er hoppende glade! Det å se to slike kraftsentre i det private næringslivet legge ned time etter time for å berike våre gjesters digitale opplevelse, fortjener en stående applaus. Deres dedikasjon til å støtte lokalt kulturliv gjør at våre besøkende kan finne frem til det som er mest relevant for dem på en god måte.

Til Last Friday og Studio Oker: Vi bukker, neier, og spruter konfetti i deres retning.

Nyheter

Juryen har talt, finalistene til Mablisstipendet er klar!

Les mer →

Kriminell Kunst x Asfalt – 26. april

Les mer →

Anna Lille: Eids stjerne skinner på Mablis i Sommer

Les mer →

Ny hjemmeside – Takk til Last Friday og Studio Oker!

Ny hjemmeside – Takk til Last Friday og Studio Oker!