Mablisfestivalen Meny

Nyheter 2024

Anna Lille: Eids stjerne skinner på Mablis i Sommer

Foto: Emma Sukalic

Den 19 år gamle artisten har raskt blitt et navn å regne med på den norske musikkscenen. Med over 22 uker på NRK P1s A-liste med debutsingelen og nærmere 200.000 avspillinger på Spotify for sin nyeste singel «Rain», er det ingen tvil om at Anna Lille er et stjerneskudd.

Anna, som vokste opp i idylliske Eid, har allerede markert seg som en artist å følge med på, og med lanseringen av sin debut-EP «I know this girl» den 22. mars, er hun klar for å ta neste steg. Denne EP-en er en samling låter som utforsker ungdomslivets opp- og nedturer, og jakten på å finne sin plass i voksenlivet. Med sin særegne vokal og overbevisende formidlingsevne, har Anna allerede fortryllet publikum under Trondheim Calling, og nå står Mablis for tur!

Et Dypt Personlig Prosjekt
«I know this girl» representerer mer enn bare musikk for Anna. Det er hennes forsøk på å vise verden hvem hun egentlig er, bortenfor rykter og fordommer. «Eg føler at det er veldig få som faktisk ‘know this girl’. Folk har veldig lett for å lage seg et bilde av andre ut ifra rykter, og då kan eg kanskje prøve å vise kven eg virkelig er gjennom låtene mine,» sier Anna om prosjektet.

EP-en er en herlig miks av gåsehudfremkallende ballader, gitar-drevne indiepop-refrenger, og tekster med en deilig dose humor. Anna har jobbet tett med produsenter som Erlend Mokkelbost, Preben Sælid Hansen, og Hans Olav Settem for å bringe visjonen sin til liv.

Fra sine tidlige dager i Eid til de store scenene, har Anna Lille vist at hun har det som trengs for å begeistre og engasjere. Med inspirasjon fra idoler som Taylor Swift og Phoebe Bridgers, er Anna klar for å skrive neste kapittel i sin allerede imponerende karriere. Gjør deg klar for Mablis med Anna Lille – en artist du definitivt ikke vil gå glipp av.

Nyheter

Bli med i Mablis sin markedsavdeling!

Les mer →

Juryen har talt, finalistene til Mablisstipendet er klar!

Les mer →

Kriminell Kunst x Asfalt – 26. april

Les mer →

Anna Lille: Eids stjerne skinner på Mablis i Sommer

Anna Lille: Eids stjerne skinner på Mablis i Sommer