Mablisfestivalen Kjøp billett

Mablis 14. - 15. juni 2024

Meny

Lekende Lett

Lekende Lett tar med seg sin fantastiske energi til Vålandsskogen. Dette er musikk som gir overskudd, energi og vilje til å se på livet på en leken måte.

Lekende Lett slapp sin første låt i 2016 og har siden utforsket skjæringspunktet mellom rnb, klubb og rap over ti singler. Med tekster på kav bergensk, dum-smarte refreng, lekne og innovative produksjoner står de sjangermessig alene i norsk musikkflora. De har nylig sluppet singelen «Pushe på», og nå venter vi i spenning på slipp av det debutalbumet «For Alltid» som kommer ut 14. april.

Bransjefestivalen 100 Dagar beskriver albumet slik i sin pressemelding
«For Alltid er et album som stadfester hva LL har etablert samtidig som duoen utforsker, skyver og oppgraderer sin musikalske og eklektiske arv. Albumet er energisk, oppfinnsomt og rommer miami bass-inspirerte ballader, motivasjon i house-drakt og generell unorsk stemning og musikalsk tilnærming. Det er både neglelakk og skitt under neglene, humor og alvor, hjertesorg og kåthet og en iver om å skape noe nytt.»  Lekende Lett vant Vestlandssatsningen under årets 100 Dager.

Blid med på dansen, dette vil du ikke gå glipp av!