Mablisfestivalen Meny

Som frivillig får du:

  • 2 x billetter til Barnas Mablis 2024, som du kan gi bort til familie og venner
  • Frivillig t-skjorte
  • Mat og drikke mens du er på jobb
  • Gode arbeidserfaringer og attest om du ønsker
  • Nye venner og fantastiske musikkopplevelser!
  • Evig takknemlighet
  • En egen fest til ære for de frivillige

Aldersgrense
Du må være fylt 16 år før festivalstart for å være frivillig på Barnas Mablis. Noen av gruppene, som billett og publikumsservice, krever at du må være over 18 år.

Arbeidsområder
Når du søker deg inn som frivillig til Barnas Mablis kan du legge inn 3 ønskede arbeidsområder. Dette gjør du i selve søknadsskjemaet. Vi kan ikke love deg førstevalget ditt, men skal gjøre vårt aller beste for at du blir plassert i en gruppe du vil trives i.

Har du ønsker om å jobbe sammen med noen du kjenner fra før? Dette kan du også notere i søknadsskjemaet, så skal vi prøve å ordne dette for dere!

Bar
I denne gruppen gjelder det å servere festivalgjester drikke. Det er viktig å være hyggelig og serviceinnstilt. Du trenger ingen erfaring, da opplæring vil bli gitt. Til tider kan det være mye trøkk så du må like høyt tempo for å få bestillingene unna. Dette kan bli en travel jobb, men du får virkelig opplevd Mablis tett på!

Billett (18 år)
Billettområdet er det første stedet festivalgjestene kommer til når de skal inn på Barnas Mablis. Her selger du billetter, bytter billetter i bånd eller registrerer de som har akkrediterte billetter.

Publikumsservice (18 år)
Her er du festivalens vertskap på området. Du skal sjekke bånd på gjestene når de skal inn på festivalen og være vakt på forskjellige poster så ingen publikummere havner på avveie. Rett og slett være med å passe på at alle har det sikkert, trygt og trivelig på Barnas Mablis i samarbeid med profesjonelt vakthold.

Miljø
Når du jobber i miljø sørger du for at publikum har et rent og ryddig festivalområde rundt seg. Dette er en jobb hvor man beveger seg mye rundt på området så du får med deg mye av det som skjer på Barnas Mablis.

Rigg
Før festivalen kan åpnes for publikum, må vi bygge den! Og når festivalen er over og de siste har dratt, må vi pakke den sammen igjen. Dine oppgaver som rigger blir å sette opp telt, gjerder, legge veiduk, og å bære ting hit og dit.

Mablisbuå
Snob og popcorn hører med for både små og store på festival. Som frivillig i Mablisbuå får du virkelig kjenne festivalen på pulsen. Dette er et sted for deg som er serviceinnstilt, er god på multitasking og jobber godt i et høyt arbeidstempo.

Ansiktsmaling
En gøy aktivitet mange barn gleder seg til. Her er det mye trøkk, lang kø og du får virkelig kjenne på festivalpulsen. Vi maler enkle motiver, slik at flest mulig kan benytte seg av tilbudet.

Åpen for forslag
Hvis du ikke helt vet hva du vil jobbe med og er åpen for å plasseres der vi har mest bruk for deg, eller kanskje bytte litt på oppgaver underveis, kan du huke av på dette.

Har du spørsmål kan du sende mail til barnas@mablisfestivalen.no – vi gleder oss!

Kjøp billett

Festivalpass

Mablis 2024

Vålandsskogen

Kr 1 790,-

Kjøp billett

Festivalpass UNG

Mablis 2024

Vålandsskogen

Kr 1 390,-

Kjøp billett

BATE FESTIVALPASS

Mablis 2024

Vålandsskogen

Kr 1 490,-

Kjøp billett

Dagspass Fredag

Mablis 2024

Vålandsskogen

Kr 1 090,-

Kjøp billett

BATE Dagspass Fredag

Mablis 2024

Vålandsskogen

Kr 990,-

Kjøp billett

Dagspass Lørdag

Mablis 2024

Vålandsskogen

Kr 1 090,-

Kjøp billett

BATE Dagspass Lørdag

Mablis 2024

Vålandsskogen

Kr 990,-

Kjøp billett

Barnas Mablis

Mablis 2024

Vålandsskogen

220,-

Kjøp billett

Skamgira

Mablis 2024

Vålandsskogen

Kr 1 290,-

Utsolgt!

Nyheter

Bli med i Mablis sin markedsavdeling!

Les mer →

Juryen har talt, finalistene til Mablisstipendet er klar!

Les mer →

Kriminell Kunst x Asfalt – 26. april

Les mer →