Mablisfestivalen Meny

Som frivillig får du:

  • Festivalpass
  • Frivillig t-skjorte
  • Mat og drikke mens du er på jobb
  • Gode arbeidserfaringer og attest om du ønsker
  • Nye venner og fantastiske musikkopplevelser!
  • Evig takknemlighet
  • En egen fest til ære for de frivillige

Aldersgrense
Du må være fylt 16 år før festivalstart for å være frivillig på Mablis. Noen av gruppene, som bar, billett og publikumsservice, krever at du må være over 18 år.

Arbeidsområder
Når du søker deg inn som frivillig til Mablis kan du legge inn 3 ønskede arbeidsområder. Dette gjør du i selve søknadsskjemaet. Vi kan ikke love deg førstevalget ditt, men skal gjøre vårt aller beste for at du blir plassert i en gruppe du vil trives i.

Har du ønsker om å jobbe sammen med noen du kjenner fra før? Dette kan du også notere i søknadsskjemaet, så skal vi prøve å ordne dette for dere!

Bar (18 års aldersgrense)
I denne gruppen gjelder det å servere festivalgjester drikke. Det er viktig å være hyggelig og serviceinnstilt. Du trenger ingen erfaring, da opplæring vil bli gitt. Til tider kan det være mye trøkk så du må like høyt tempo for å få bestillingene unna. Dette kan bli en travel jobb, men du får virkelig opplevd Mablis tett på!

Billett (18 års aldersgrense)
Billettområdet er det første stedet festivalgjestene kommer til år de skal inn på Mablis. Her selger du billetter, bytter billetter i bånd eller registrerer de som har akkrediterte billetter.

Publikumsservice (18 år)
Her er du festivalens vertskap på området. Du skal sjekke bånd på gjestene når de skal inn på festivalen og være vakt på forskjellige poster så ingen publikummere havner på avveie. Rett og slett være med å passe på at alle har det sikkert, trygt og trivelig på Mablis i samarbeid med profesjonelt vakthold.

Miljø
Når du jobber i miljø sørger du for at publikum har et rent og ryddig festivalområde rundt seg. Dette er en jobb hvor man beveger seg mye rundt på området så du får med deg mye av det som skjer på Mablis.

Rigg
Før festivalen kan åpnes for publikum, må vi bygge den! Og når festivalen er over og de siste har dratt, må vi pakke den sammen igjen. Dine oppgaver som rigger blir å sette opp telt, gjerder, legge veiduk, og å bære ting hit og dit.

Mablispatruljen
Mablispatruljen har flere forskjellige oppgaver – de er «poteter» som kan brukes til alt. Eksempel på arbeidsoppgaver du kan få inkluderer å dele ut kaffe, vann og snacks til andre frivillige, hjelpe til i cateringteltet, og ellers steppe inn i diverse andre oppgaver – plutselig står du i bar eller i infoboden! Hvis du er åpen for å plasseres der vi har mest bruk for deg, og å prøve ut forskjellige oppgaver underveis, er dette avdelingen for deg.

Har du spørsmål kan du sende mail til frivillig@mablisfestivalen.no – vi gleder oss!

Nyheter

Bli med i Mablis sin markedsavdeling!

Les mer →

Juryen har talt, finalistene til Mablisstipendet er klar!

Les mer →

Kriminell Kunst x Asfalt – 26. april

Les mer →